Asperge Party

Lionsclub Aalsmeer Ophelia begroet u graag op haar eerste Asperge Party op donderdag 16 mei 2019.

Wij ontvangen u daarvoor graag in Bistro 9 voor een volledig verzorgde avond, we beginnen om 18.00 uur met een aperitief dat wordt gevolgd door een 4 gangen diner en we sluiten af met een kopje koffie of thee rond 22.00 uur. Bij dit heerlijke eten worden bijpassende wijnen (en andere drankjes) geserveerd.

Dit fantastische arrangement kost Eur 49,50 per persoon en dat is inclusief de drankjes.

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om met vrienden, famlie of relaties te komen.  We hebben tafels van 8 personen dus u zit gezellig met andere gasten aan tafel.

Wilt u, met ons het voorjaar meevieren en ons steunen voor het goede doel, dan is het wel noodzakelijk om te reserveren, dat kunt u doen via het reserveringsformulier.

En bent u benieuwd naar het menu, dan kunt u dat vinden onder het kopje Asperge Menu.

Mede door de sponsors, de loterij en het diner hopen wij een mooi bedrag op te halen voor ons goede doel van dit jaar, de bewoners van Verpleeghuis Rozenholm.

Het Aspergediner wordt gehouden bij Bistro 9 Next Door, Drechtdijk 9 in De Kwakel.   Aanvang 18.00 uur