golftoernooi 2013

Op vrijdag 4 oktober 2013 vond op de fraaie baan van de Golfclub Zeegersloot de vierde Lions Golfdag plaats,  georganiseerd door Lionsclub Aalsmeer en Lionsclub Aalsmeer Ophelia.  Ondanks de slechte voorspellingen waren de weersomstandigheden werkelijk ideaal voor een heerlijke golfdag. Na de koffie gingen alle golfers met een lunchpakket de baan op en om 13.00 uur werd het startsein gegeven. Ook dit jaar werd 't speltype Texas Scramble gespeeld.  Een groot voordeel van deze spelvorm is dat de teamgeest er door wordt bevorderd en het zorgt er ook voor dat er sneller door de baan gelopen kan worden. Daarnaast nam een aantal enthousiaste dames en heren deel aan de clinic waarin zij de eerste beginselen van het golfspel bijgebracht kregen en direct in de praktijk beoefenden. Na afloop van de wedstrijd en de clinic was er in het clubhuis een geanimeerde borrel en werd het wel en wee van de middag doorgesproken.

Tijdens de prijsuitreiking mocht de enthousiaste flight van Hoekwater - De Vries de beker van de eerte prijs in ontvangst nemen.

Na de prijsuitreiking gingen de deelnemers in het sfeervolle clubhuis van G.C. Zeegersloot aan tafel en genoten van een uitstekend diner.  Bij de loterij tijdens het diner, waarvoor vele sponsors fantastische prijzen ter beschikking hadden gesteld, gingen de loten in grote hoeveelheden grif van de hand.

Aan het einde van de avond kon een tevreden organisatieteam de deelnemers informeren dat deze Lions Golfdag, dankzij de vele deelnemers en alle zeer gewaardeerde sponsors een netto resultaat heeft opgeleverd van 7.000 euro.  Dit mooie bedrag is bestemd voor de Stichting Historische Tuin Aalsmeer, die een audiotour gaat ontwikkelen, en een gift voor de Stichting Meer Armslag Aalsmeer die financiële ondersteuning geeft aan zwemmers met een beperking.