fotofoto

Proefvaren zaterdag 29 juni 2013

Op zaterdag 29 juni 2013 organiseerde Lionsclub Aalsmeer Ophelia voor de tweede keer de culinaire vaartocht "Proefvaren"voor open boten ten bate van het goede doel Hulphond Nederland.

De start was op het Starteiland waar onder het genot van een glaasje prosecco de inschrijving werd geregeld waarna een ieder volgens zijn eigen route door het Westend de restaurants op de eilanden en langs de oever aandeden. Hier werd genoten van een culinaire verrassing met een glaasje wijn en ook de kinderen werden niet vergeten. Tijdens het desert werden de loten verkocht voor prachtige prijzen.

De tweede editie van Proefvaren was een groot succes, het weer was prima en het was een gezellig samenzijn en voor de opbrengst van € 9335,-- zeggen wij alle deelnemers en sponsors  hartelijk dank.