Sfeervolle Kerstmarkt Historische Tuin

Kerstmarkt gehouden op 12 december 2015

De eerste editie van de overdekte kerstmarkt was een groot succes en heeft veel bezoekers getrokken. Het was dan ook de hele dag door gezellig druk. De grote variatie aan prachtig ingerichte kramen zorgden voor een gezellige kerstsfeer. De veiling was ook een groot succes.  Voor de kinderen waren er gezellige activiteiten en de diverse muziekale optredens hadden veel toehoorders.

De opbrengst van deze kerstmarkt is bestemd voor de aanschaf van nieuwe LED verlichting in de tentoonstellingskas van de Historische Tuin.

Op 23 februari is een cheque van € 2.700 uitgereicht aan de Historische Tuin.

De dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseerden in samenwerking met de Historische Tuin deze sfeervolle kerstmarkt. De tuin was volledig gehuld in kerstsfeer en was het stralend middelpunt van Aalsmeer Centrum.
In de grotendeels overdekte ruimtes van de Historische Tuin en de boerderij stonden kramen op het gebied van o.a. keramiek, lifestyle, houten speelgoed, bijzondere (kerst)cadeau’s en inspiratie voor een spectaculair kerstdiner.
Tijdens de kerstmarkt traden diverse koren op, o.a. het Charles Dickens en het Bindingskoor.

In het kerstcafé was het volop genieten van glühwein, chocolademelk en heerlijke culinaire snacks. Voor de kinderen waren er in de bloemenschuur leuke activiteiten. Restaurant Het Tuinhuis had op het menu heerlijke hapjes en drankjes staan.