Kerstmarkt van Lionsclub Aalsmeer Ophelia geslaagd!

Afgelopen zaterdag 10 december 2016 organiseerden de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia voor de tweede keer hun overdekte kerstmarkt. Deze vond plaats in de Historische Tuin en was wederom een groot succes. Het was de hele dag door een gezellige drukte.

In de 28 prachtig ingerichte kramen was een variëteit aan mooie producten te koop.

Radio Aalsmeer was aanwezig en zond vanaf de kerstmarkt uit. Er werden twee veilingen gehouden die op professionele en geestige wijze werden geleid door veilingmeester Coos Buis. De gesponsorde kavels brachten ruim € 1000 op! Nieuw was de loterij waarin mooie prijzen werden gewonnen. De bar draaide op volle toeren.

Maar liefst twee koren zongen de sterren van de hemel: kinderkoor de Kudelkwetters en Lida’s Ladies.

Mede dankzij de inzet van de medewerkers en vrijwilligers van de Historische Tuin, de bijdragen van onze sponsoren, de enthousiaste kraamhouders en de bezoekers kijkt Lionsclub Aalsmeer Ophelia terug op een bijzonder geslaagde kerstmarkt.

De opbrengst van deze dag bedroeg ruim € 3000; deze komt ten goede aan de Stichting Het Vergeten Kind. En, één ding is zeker: een traditie is geboren!