Wijn verkoop 2016 - 2017

De wijnverkoop van 2016 was weer een groot succes, alles is verkocht en er is ruim Eur 2000,- netto overgebleven voor ons Goede Doel Stichting Het Vergeten Kind.

Wij danken iedereen die onze wijn heeft gekocht !

Les Colimonts Chardonnay 2015

Vin de Pays d’Oc
Prachtige cépage (wijn gemaakt van één druivensoort) vanuit de wijngaarden rondom de Zuid Franse stad Narbonne. Opgegroeid in een mediterraan klimaat met hete zomers en zachte winters, leveren de Chardonnay druiven een wijn met tonen van perzik, die boterrijk aanvoelt, maar een hele frisse afdronk kent. Heerlijk om aan tafel te combineren met gebakken zalm of kipschotels. Maar als aperitief met een klein borrelhapje is deze wijn ook niet te versmaden.

Les Colimonts Merlot 2015

Vin de Pays d’Oc
Ook deze cépage komt vanuit de wijngaarden rondom de Zuid Franse stad Narbonne. De Merlot druiven groeien hier op licht glooiende hellingen van kalksteen en rivierafzettingen. De wijn kenmerkt zich als soepel en fruitig, met herkenbare sporen van kersen, bessen en pruimen. Met een mooie structuur en langdurige afdronk is het een goede combinatie met milde vleesgerechten en pasta’s, gevogelte en natuurlijk zachte kazen.

Wanneer u ons doel Stichting Het Vergeten Kind een warm hart toe draagt, bestelt u dan ook dit jaar weer wijn bij Lionsclub Aalsmeer Ophelia?

Deze heerlijke wijn kost € 36.- per doos van 6 flessen.

U kunt een bestelling plaatsen bij:

Lia Gardenier-Van Andel, e-mailadres:

lia.gardenier@inter.nl.net