Golf toernooi 2017

Team Hoekwater-de Vries wint eerste prijs op Lions Golfdag

Vrijdag 15 september vond op de prachtige baan van het Golfpark Wilnis de traditionele Lions Golfdag plaats – dit jaar al weer voor de 8ste keer - georganiseerd door de beide Lionsclubs in Aalsmeer , LC Aalsmeer Ophelia en LC Aalsmeer.

Ondanks de zeer sombere vooruitzichten waren de weersomstandigheden die dag werkelijk ideaal voor een heerlijke golfdag. Weliswaar werden de deelnemers direct na het startsein op een flinke bui getrakteerd, maar gelukkig duurde die maar kort en scheen er een prettig zonnetje de rest van de middag!

Daarvan genoten de deelnemers volop en er werd met enthousiasme en geconcentreerd gespeeld.

Na afloop van de wedstrijd  was er in het clubhuis een geanimeerde borrel en werd het wel en wee van de middag doorgesproken.

Tijdens de prijsuitreiking mocht de enthousiaste flight van Hoekwater- de Vries (met 49 Stableford punten) de beker voor de eerste prijs in ontvangst nemen. Overigens was het niet alleen een heel gezellige wedstrijd maar ook spannend gezien de punten van de flights daarna die heel erg dicht bij elkaar eindigden.

Na de prijsuitreiking gingen de deelnemers in het sfeervolle clubhuis van het Golfpark Wilnis aan tafel en genoten van een uitstekend diner. Voorafgaand aan de loterij gaf de voorzitter van de Stichting ‘Dag van je Leven’ een korte toelichting op het sympathieke werk van deze stichting die dit jaar het goede doel van de Lions Golfdag was. Mede dankzij zijn stimulerende woorden en de fantastische prijzen door bedrijven ter beschikking gesteld, gingen de loten in grote hoeveelheden grif van de hand. Hoogtepunt hier was de uitreiking van de zeer toepasselijke eerste prijs: een golfarrangement voor 2 personen op Texel.

Aan het eind van de avond kon een tevreden organisatieteam de deelnemers informeren dat deze Lions Golfdag, dankzij hun deelname, de opbrengst van de loterij en alle zeer gewaardeerde sponsors een netto resultaat heeft opgeleverd van € 6.000.-

Dit mooie bedrag is bestemd voor de stichting ‘Dag van je Leven’ die mensen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven bezorgt.