Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt van Lionsclub Aalsmeer Ophelia groot succes !

Zaterdag 9 december organiseerden de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia voor de derde keer hun overdekte kerstmarkt. Deze vond plaats in de Historische Tuin en was wederom een groot succes. Het was de hele dag door een gezellig drukte.

In de prachtig ingerichte kramen was een varieteit aan mooie producten te koop.  Radio Aalsmeer zond de hele dag vanaf de kerstmarkt uit.  Er werden twee veilingen gehuden die op professionele en geestige wijze werden geleid door veilingmeester Coos Buis. De gesponsorde kavels brachten ruim Eur 1700,-- op ! Ook in de loterij werden mooie prijzen gewonnen. De bar draaide op volle toeren.

Maar liefst twee koren zongen de sterren van de hemel: kinderkoor de Kudelkwetters en de Lyda's Ladies.

Mede dankzij deinzet van de medewerkers en vrijwilligers van de Historische Tuin, de bijdragen van onze sponsoren, de enthousiaste kraamhouders en de bezoekers kijkt Lionsclub Aalsmeer Ophelia terug op een bijzonder geslaagde kerstmarkt.

De opbrengst van deze dag bedroeg ruim Eur 4000,--, deze komt ten goede aan de Stichting Kinderfondsen Nederland. Deze stichting zet zich in voor kinderen die beneden de armoedegrens leven.