Paas broden bakken

Lions bakten paasbrood met liefde.

Op uitnodiging van bakkerij Vooges heeft onze club samen met een aantal bevriende dames zich ingespannen om 1000 paasbroden te bakken. Allemaal voor het goede doel: Stichting Kinderfondsen Nederland.

Dat onze dames over een groot netwerk beschikken werd al snel duidelijk. Van 500 verkochte broden steeg het aantal snel door naar iets meer dan de beoogde 1000 broden.

Dat succes betekende wel werk aan de winkel want deze broden moesten toch echt allemaal met de hand gemaakt worden. Gelukkig was daar de deskundige begeleiding van Wim en Jasper Engel , die met veel geduld lieten zien hoe je een perfect broodje bakt.

Het werd een dag van hard werken maar ook van veel plezier. De dames hebben echt geprobeerd om liefde in de broden te stoppen en volgens ons is dat duidelijk te proeven.