foto

Kanjerdag Mei 2014

 

 

KANJERDAG VOOR KINDEREN OP BOERENVREUGD

 

Op zondag 25 mei organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia in samenwerking met Boerenvreugd een dag vol met kinderactiviteiten: de Kanjerdag. Op deze dag zullen van 11.00 tot 15.00 uur tal van activiteiten worden georganiseerd voor ouders en kinderen. Deze dag wordt mede gesponsord door Aalsmeer Verhuur. Entree tot de kinderboerderij is, zoals gebruikelijk, vrij.

Tegen een kleine vergoeding kunnen de kinderen genieten van onder andere een springkussen, diverse knutselactiviteiten, spelletjes, schminken, koe melken, popcorn, suikerspin, grabbelton en nog meer. Tevens is er een loterij waarbij prachtige (familie)prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze dag gaat naar de KanjerKetting, het goede doel dat Lionsclub Aalsmeer Ophelia dit jaar ondersteunt.

Wij hopen u met uw (klein)kinderen, vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes te mogen begroeten op zondag 25 mei op Kinderboerderij Boerenvreugd, Beethovenlaan 118 Aalsmeer.

 

Over ons goede doel:

Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker de KanjerKetting ontwikkeld. Het is opgezet als beloningssyteem voor kinderen met kanker. De KanjerKralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een goede dag, een slechte dag, een operatie, verblijf op intensive care enz. 

De KanjerKralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is. Met de KanjerKetting in de hand vertellen kinderen hun verhaal aan hun opa en oma of aan klasgenootjes.

 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator