foto

Paasbroden aktie

 

2ePaasbroden actie opnieuw enorm succes!

 

Voor de tweede keer waren de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia uitgenodigd door bakkerij Vooges om Paasbroden te komen bakken voor een goed doel naar keuze.

Op zaterdag 6 april jl. hebben zij daarop samen met een aantal bevriende dames 1100 broden gebakken! De helft van de verkoopprijs kan besteed worden aan een vernieuwde tuin en tuinkamer voor de bewoners van Verpleeghuis Rozenholm.

 

De dames hadden van te voren weer campagne gevoerd om zo veel mogelijk broden te verkopen aan vrienden, bekenden, buren, familie, bedrijven enz. Dit jaar wisten zij 1100 broden aan de man/vrouw te brengen en dat betekende dat er een flinke klus te klaren viel. De broden zijn echt allemaal met de hand gemaakt. Gelukkig was daar de deskundige begeleiding van Wim en Jasper Engel, die met veel geduld lieten zien hoe je een perfect broodje bakt. Het werd een dag van hard werken maar ook van heel veel plezier. De dames hebben echt geprobeerd om liefde in de broden te stoppen en dat proef je!

 

De opbrengst van de actie, € 3700,--, wordt besteed aan het opknappen en veilig maken van de tuin van Verpleeghuis Rozenholm die aan de Bandewijnsloot ligt en aan de aangrenzende gemeenschappelijke ruimte genaamd de Violier. Door deze aan elkaar te verbinden ontstaat een binnen/buiten gevoel. De tuin wordt nu onvoldoende benut, terwijl het juist zo'n prachtige plek is voor alle bewoners.

 

Lionsclub Aalsmeer Ophelia wil bakkerij Vooges enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze actie. Daarnaast ook alle vrijwilligsters die zo hard gewerkt hebben heel veel dank. Maar vooral iedereen die deze Pasen smult van een brood dat niet alleen jezelf maar ook anderen blij maakt: bedankt voor deelname aan de actie!

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator