foto

Goede Doel 2017 - 2018 persbericht

Persbericht afsluiting Goede Doel 2017 - 2018 Stichting Kinderfondsen Nederland

 

Op zaterdag 15 september jl. heeft Lionsclub Aalsmeer Ophelia tijdens de Kids Beach Day in Scheveningen een cheque van maar liefst € 27.681,33 overhandigd aan het bestuur van Stichting Kinderfondsen Nederland.

Dit geld is door de club ingezameld tijdens het clubjaar 2017/2018 middels diverse activiteiten zoals de Kerstmarkt, Proefvaren en de Paasbrodenactie. Enorm veel inwoners van Aalsmeer (en daarbuiten) hebben deelgenomen aan één of meerdere activiteiten waardoor deze werkelijk fenomenale opbrengst gerealiseerd kon worden.

Met het geld zal Stichting Kinderfondsen Nederland kinderen in de regio Aalsmeer die niet volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij ondersteunen. Het gaat om kinderen die leven onder de armoedegrens, kinderen met een beperking of kinderen met een langdurige ziekte. O.a. schoolspullenpassen, bijlessen, zwemlessen en een dagje uit kunnen worden bekostigd.

Lionsclub Aalsmeer Ophelia is haar sponsoren die de activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt enorm dankbaar voor hun financiële of praktische hulp. Zonder hen was het niet mogelijk geweest deze prachtige opbrengst te genereren.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator