Goede Doel 2018 -2019 persbericht

Cheque voor Verpleeghuis Rozenholm van Lionsclub Aalsmeer Ophelia

Op maandag 18 november jl. hebben Gerda van der Klauw en Paula van Harskamp namens Lionsclub Aalsmeer Ophelia een cheque van € 18.138,60 uitgereikt aan Rita Braam, locatiemanager van Verpleeghuis Rozenholm. Zij was blij verrast met dit prachtige bedrag.

Het geld zal worden besteed aan het opknappen van de gezamenlijk ruimte, de Violier, zodat het een gezelliger en prettiger omgeving wordt voor de bewoners om te vertoeven met hun familie en vrienden.

De leden van Lionsclub Aalsmeer Ophelia hebben dit bedrag afgelopen seizoen bijeengebracht tijdens verschillende fondswervingsacties, zoals wijnverkoop, kerstmarkt, paasbrodenverkoop en een Aspergediner.
Alle sponsors die hebben bijgedragen in de vorm van een donatie of artikelen voor de loterij en/of veiling en alle mensen die hebben meegedaan aan de evenementen, worden hierbij hartelijk bedankt.

Het zijn de extraatjes die het verschil maken voor de bewoners van Rozenholm. Hoe mooi is het om hieraan bij te dragen.