fotofoto

Wie zijn wij

De leden van Lionsclub Aalsmer Ophelia zijn vrouwen die werkzaam zijn in verschillende beroepsgroepen.  Deze mix van kennis en kunde zetten wij in om, onder de vlag van de Lionsorganisatie, fondsen te werven voor een goed doel.

De werving van fondsen gebeurt door het organiseren van een evenement. Hiervoor wordt een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het verloop van het project. De opdracht is het werven van sponsors, het sluitend maken en houden van de begroting, het tijdig uitvoeren van het project met voldoende deelnemers en natuurlijk een aantrekkelijk financieel resultaat ten behoeven van het goede doel.

Aan het lidmaatschap van de Lionsclub zit nog een andere kant. Het is heerlijk om even uit de hectiek van de baan te stappen en als vrouwen onderling bij te praten en op onze eigen wijze zaken aan te pakken.  We komen tweemaal per maand plenair bijeen onder het genot van een hapje en een drankje en vaak is er een spreker over een onderwerp dat ons interesseert.

Het aantal leden wisselt door de jaren en op dit moment telt het ledenbestand 26 leden. We zijn en blijven geïnteresseerd in nieuwe leden. Een jonge werkende vrouw die geïnteresseerd is om vrijblijvend (geldt voor beide kanten) kennis te maken, kan contact met ons opnemen onder het kopje Contact.