Kerstmarkt

KERSTMARKT 2019

Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseert dit jaar alweer voor de 5 keer een kerstmarkt op de  Historische Tuin in Aalsmeer. Ons eerste lustrum! En dat moet zeker gevierd worden!

De kerstmarkt wordt ook dit jaar zowel op de vrijdag avond als op de zaterdag gehouden, dus er zijn weer twee dagen om jullie prachtige producten te verkopen.

De dagen en tijden zijn

Vrijdagavond 13 december van 16.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 14 december van 10.00 tot 17.00 uur

De locatie is zoals elk jaar de prachtige Historische Tuin in Aalsmeer.

Door de sfeervolle en kleinschalige aanpak belooft het wederom een fantastische Kerstmarkt te worden, waarop het kerstgevoel in winterse sferen wordt beleefd. Kramen met o.a. kerstartikelen, kerstcadeautjes en winterse drankjes en versnaperingen in het Kerst Café zullen volop aan de Kerstsfeer bijdragen. Ook zullen er weer veilingen georganiseerd worden met een aantal zeer mooie kavels.

De opbrengst die wij als Lionsclub Aalsmeer Ophelia met deze kerstmarkt realiseren komt dit jaar in zijn geheel ten goede aan Stichting de Historische Tuin.

Wilt u een kraam huren? Voor meer informatie kijkt u onder het kopje Standhouders informatie en inschrijven kunt u via het inschrijfformulier op deze website.