Paasbrodenaktie

Helaas zijn wij genoodzaakt onze paasbroden actie te annuleren in verband met het corona virus.

Wij zullen onze relaties die inmiddels al broden besteld hadden persoonlijk benaderen.

Maar bakkerij Vooges bakt wel deze overheerlijke paasbroden en kunt u in de winkel kopen  en grotere aantallen kunt u bij hun bestellen voor de Pasen.

Heel hartelijk dank voor uw begrip

HEEL LIONSCLUB AALSMEER OPHELIA BAKT !

Na het grote succes van voorgaande jaen  gaan wij, dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia, ook dit jaar weer bij bakkerij Vooges in hun bakkerij aan de Visserstraat in Aalsmeer paasbroden bakken. De opbrengst is bestemd voor ons goede doel van dit jaar: De WensenAmbulance Amsterdam e.o.

Binnenkort gaan we onder deskundige hulp en begeleiding de paasbroden bakken. Deze worden u ruim voor de Paasdagen op een door u gewenst tijdstip geleverd, zodat u uw medewerkers, familieleden en vrienden kunt verrassen met een heerlijk paasbrood.

We hebben alleen pondsbroden in de verkoop, dit omdat deze nog goed door ons te maken zijn. Wij zijn natuurlijk niet zo ervaren als de meesterbakkers van Vooges, maar de heerlijke smaak kunnen we vanzelfsprekend wel garanderen! Om eventuele schoonheidsfoutjes te verklaren wordt een certificaat van echtheid bijgesloten.

De verkooprijs van een 500 grams paasbrood (met amandelspijs)is € 6,50. De helft van dit bedrag is voor de grondstof kosten, de andere helft is voor ons goede doel de WensenAmbulance Amsterdam e.o.

Heeft u ook al ontzettende trek gekregen in zo’n overheerlijk paasbrood, of heeft u een leuk idee gekregen wie u allemaal met zo’n paasbrood wilt verrassen, dan zien wij uw bestelling graag tegemoet!

U kunt de broden tot en met 25 maart 2020  bestellen bij uw contactpersoon van de Lionsclub Aalsmeer Ophelia.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!