foto

Slag om Aalsmeer - Informatie

 

De Lions kennisquiz - 13 november 2019

U kunt uw team samenstellen uit uw medewerkers of gasten die u wilt trakteren op een geheel verzorgde avond. Dankzij de intensieve opzet van het spel, leren de teamleden elkaar nog beter kennen. Er zijn meer dan 20 teams uit verschillende bedrijven en organisaties. Er is dus voldoende gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens de borrel, het buffet of na afloop. 

Het bedrijvenspel zelf vergt concentratie: iedere vier minuten luidt de bel voor een nieuwe vraag en er is één rode draad vraag die voordurend tijd neemt.  Vaardig daarom uw beste team af. Er zijn 20 vragen, ook specifiek Aalsmeerse. Als team ben u gedurende 80 minuten intensief bezig met het oplossen daarvan. Maar een "Einstein" hoeft u niet te zijn om te kunnen winnen. Voor het best presterende team, de winnaars, is er een prachtige wisseltrofee beschikbaar en natuurlijk eeuwige roem.  

De Spreker

Na het spel is er tijd voor ontspanning. Mark Haayema vertelt over zijn passie voor kinderen met Down. " Toen is een jaar of vijf was, woonde er in mijn buurtje een jongen, Cas. Cas was Cas en dat was dat. Hij ging mee voetballen, stoepranden en we speelden tikkertje. Het enige was dat Cas naar een andere school ging dan ik. Pas een jaar of vijf later, besefte ik me dat Cas anders was. Hij had het syndroom van down. Veel later kreeg ik van Sinterklaas het fotoalbum " De Upside van Down". Ik was onder de indruk. De foto's gaven mij een kijkje in een wereld van bijzondere kinderen. Bijzondere kinderen die je doen beseffen dat niet alles " perfect" hoeft te zijn. Mark is daarom ambassadeur voor de stichting De Upside van Down die zich inzet voor een positieve kijk op het syndroom van Down.

Voor meer informatie: https://www.deupsidevandown.nl

Kosten en Inschrijving

Een tafel van vijf personen kost € 555,--. Dit is inclusief het buffet en drankjes, de lezing en natuurlijk het spel zelf. Wij vragen verder geen bijkomende uitgaven van u. De avond wordt georganiseerd voor het goede doel van Mark Haayeman, Stichting De Upside van Down en voor het hieraan gerelateerde lokale doel; Stichting DownTown Aalsmeer. 

U ontvangt een geheel verzorgde avond voor u en uw medewerkers of gasten. 

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier onder het kopje Inschrijven in te vullen en te versturen. 

Wij danken u bij voorbaat en wensen u en uw team een succesvolle avond toe. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met: Quinten Bunschoten: 06-52078646

E-mailadres:  deslagomaalsmeer@gmail.com

Plaats: Kantine OZ Export, FloraHolland Veiling Zuid, Betula 55, 1424 LH De Kwakel

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator