Golftoernooi 2017

6 augustus 2014
Acties en evenementen

 

Op vrijdag 15 september 2017 heeft het Lions golf toernooi 2017 plaatsgevonden op de prachtige baan van Golfclub Veldzijde in Wilnis. We hebben weer genoten van deze geweldige dag, de mooie wedstrijd en hebben het gezellig afgesloten in het sfeervolle clubhuis. Bovendien hebben we een prachtig bedrag opgehaald voor Stichting ‘ Dag van je Leven” zie hieronder het persbericht.

Persbericht

Lions cheque van € 6.500 voor Stichting ‘Dag van je Leven’

Afgelopen zaterdag vond tijdens de kerstmarkt op de Historische Tuin – tussen de prachtige cyclamen in een van de oude kassen – de uitreiking plaats van een cheque van € 6.500,- aan de Stichting ‘Dag van je Leven’. Het bedrag op de cheque was de netto opbrengst van de traditionele Golfdag die de Lionsclubs LC Aalsmeer Ophelia en LC Aalsmeer half september organiseerden. De cheque werd uitgereikt aan de heren Dirk Box en Rob Langelaan van ‘Dag van je Leven’ door Lia Gardenier en Cees de la Haye als vertegenwoordigers van de beide Lionsclubs.

Reeds vele jaren bezorgt de sympathieke stichting ‘Dag van je leven’ mensen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven. Zij doet dat onder andere door het opzetten van leuke activiteiten. Tijdens de Feestweek afgelopen september bijvoorbeeld organiseerde de stichting voor een record aantal van zo’n 500 mensen met een verstandelijke beperking de jaarlijkse dag van je leven in de feesttent op het Praamplein. Het werd een geweldige happening.

Ook organiseerde de stichting afgelopen zomer de traditionele botendag op de Westeinderplassen voor 400 gehandicapte mensen.  Naast vele vrijwilligers verleenden o.a. zo’n 75 booteigenaren met hun sloep, speedboot, motorjacht, zeilboot of praam daar belangeloos hun medewerking aan.

Het bestuur van de stichting is al weer volop bezig met plannen om ook in 2018 heel veel mensen wederom de dag van hun leven te bezorgen en het prachtige bedrag dat zij deze middag ontvingen, komt daar ongetwijfeld goed bij van pas.

Gerelateerde berichten

Slag om Aalsmeer 2022

Slag om Aalsmeer 2022

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor dit evenement...

Kerstmarkt 2022

Kerstmarkt 2022

Kerstmarkt  9 en 10 december 2022 De dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseren in samenwerking met de...