Lionsclub Aalsmeer Ophelia

We serve!

Lionsclub Aalsmeer Ophelia

De leden van Lionsclub Aalsmeer Ophelia zijn vrouwen die werkzaam zijn in verschillende beroepsgroepen. Deze mix van kennis en kunde zetten wij in om, onder de vlag van de Lionsorganisatie, fondsen te werven voor een goed doel.

De werving van fondsen gebeurt door het organiseren van een evenement. Hiervoor wordt een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het verloop van het project. De opdracht is het werven van sponsors, het sluitend maken en houden van de begroting, het tijdig uitvoeren van het project met voldoende deelnemers en natuurlijk een aantrekkelijk financieel resultaat ten behoeven van het goede doel.

Aan het lidmaatschap van de Lionsclub zit nog een andere kant. Het is heerlijk om even uit de hectiek van de baan te stappen en als vrouwen onderling bij te praten en op onze eigen wijze zaken aan te pakken. We komen tweemaal per maand plenair bijeen onder het genot van een hapje en een drankje en vaak is er een spreker over een onderwerp dat ons interesseert.

Interesse om lid te worden?

We zijn en blijven geïnteresseerd in nieuwe leden. Bij interesse neem vrijblijvend contact op  (geldt voor beide kanten) om kennis te maken. Contact kan met ons worden opgenomen wie ons contactformulier.

Ons bestuur

President: Drs. S.E.A. Singewald
Vice president: A. Spaargaren
Secretaris:  A.E. van Maanen en B. van der Ploeg
Penningmeester: M.J. Springintveld
Past president: C. de Rooij

Onze Goede Doelen door de jaren heen

Tour du ALS 2021

Tour du ALS 2021

Op zaterdag 20 maart 2021 waren een tiental dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia bereid de handen uit de mouwen te steken in de bakkerij van Vooges....

Lees meer
Historische Tuin Aalsmeer

Historische Tuin Aalsmeer

Op maandag 24 februari 2020 heeft de kerstmarkt commissie van dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia een cheque ter waarde van de opbrengst van de...

Lees meer