Hartverwarming Zorgpersoneel

16 februari 2021
Goede doelen

In het kader van Valentijnsdag hebben de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia een hartverwarmende actie gehouden voor de zorgmedewerkers van het Kloosterhof, Rozenholm en Zorgcentrum Aalsmeer..

Van deze medewerkers is het afgelopen jaar veel gevraagd. Hun werk werd door de corona-pandemie zowel psychisch als lichamelijk stukken zwaarder. Al die tijd hebben zij zich desondanks tot het uiterste ingezet en met veel liefde voor de bewoners gezorgd. Lionsclub Aalsmeer Ophelia vond dat al die medewerkers een hart onder de riem verdienden en bedacht een geweldige actie.

Met een geslaagde wijnactie in de december maand werd een mooi bedrag bijeen gehaald. Met dit bedrag konden tegen  gunstige voorwaarden 420 chocolade harten aangekocht worden met daarop de tekst : Jullie zijn top! Deze harten zijn afgelopen maandag afgeleverd bij de zorgcentra en worden deze week uitgedeeld aan de medewerkers. Zo weten medewerkers dat hun werk zeer gewaardeerd wordt door al die mensen die de actie gesteund hebben. Een fijn positief gebaar in deze moeilijke tijd !

Gerelateerde berichten

CP Vrouwen Voetbal

CP Vrouwen Voetbal

UITREIKING CHEQUE AAN CP Vrouwen Voetbal Op maandag 28 februari 2022 hebben wij...

Tour du ALS 2021

Tour du ALS 2021

Op zaterdag 20 maart 2021 waren een tiental dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia bereid de handen uit de mouwen te...

Historische Tuin Aalsmeer

Historische Tuin Aalsmeer

Op maandag 24 februari 2020 heeft de kerstmarkt commissie van dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia een cheque ter waarde...