Paasbroden aktie 2022

21 februari 2022
Acties en evenementen

PAASBRODEN LIONSCLUB AALSMEER OPHELIA

Na het grote succes van voorgaande jaren gaan wij, dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia, ook dit jaar weer paasbroden die gebakken zijn door de meesterbakkers van Vooges verkopen voor het goede doel.

De opbrengst is bestemd voor voor Scouting Tiflo en de kindervakantieweek van Stichting de Binding. Twee doelen die zich op een bijzondere manier inzetten om de jeugd van Aalsmeer fijne sociale activiteiten te bieden. De Corona periode heeft ons geleerd dat dit heel belangrijk is.

Ongeveer twee weken voor Pasen worden de broden voor ons gebakken, ruim op tijd voor de Paasdagen van 17 en 18 april aanstaande.

Ze worden op een door u gewenst tijdstip geleverd, zodat u uw medewerkers, familieleden en vrienden kunt verrassen met een heerlijk paasbrood.

We hebben alleen pondsbroden in de verkoop. De verkooprijs van een 500 grams paasbrood (met amandelspijs) is €7,25. Daarvan gaat €3,25 naar onze goede doelen.

Heeft u ook al ontzettende trek gekregen in zo’n overheerlijk paasbrood, of heeft u een leuk idee gekregen wie u allemaal met zo’n paasbrood wilt verrassen, dan zien wij uw bestelling graag tegemoet!

U kunt de broden tot en met maandag 28 maart 2022 bestellen bij uw contactpersoon van de Lionsclub Aalsmeer Ophelia.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Gerelateerde berichten

Wijn actie najaar 2021

Wijn actie najaar 2021

We kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde wijnactie 2021 ! Ook in 2021 hebben wij  weer, in samenwerking met...

Slag om Aalsmeer 2021 afgelast

Slag om Aalsmeer 2021 afgelast

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor dit evenement...