Scouting Tiflo

17 oktober 2022
Goede doelen

Lionssclub Aalsmeer Ophelia heeft deze week cheques overhandigd aan Scouting Tiflo en Stichting de Binding. Ieder ontving een bedrag van € 4265,=. De dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia hebben in het afgelopen jaar verschillende fundraisingactiviteiten op touw gezet en hebben daarmee dit prachtige bedrag opgehaald.De fundraisingactiviteiten bestonden uit een wijnactie, de verkoop van Paasbroden en de gezellige Voorjaarsmarkt van een aantal weken geleden.

Scouting Tiflo en Stichting de Binding organiseren beiden op een laagdrempelige manier leuke activiteiten voor de jeugd van Aalsmeer.Het geld van Lionsclub Aalsmeer Ophelia zal worden gebruikt voor de aankoop van een buitenboordmotor en het opknappen van een boot voor Scouting Tiflo en de aankoop van een springkussen/stormbaan voor Stichting de Binding.

Beide organisaties gaven aan enorm blij te zijn met dit mooie bedrag en bedankten de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia heel hartelijk!

Lionsclub Aalsmeer Ophelia bedankt op haar beurt iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de acties. “Of dit nu is door het genieten van wijn of paasbrood, het bezoeken van de voorjaarsmarkt of door sponsoring van een actie; samen hebben we dit voor elkaar gekregen!”.

Scouting Tiflo Aalsmeer

Gerelateerde berichten

Stichitng Anders Amstelland

Stichitng Anders Amstelland

Op maandag 10 oktober 2022 mochten wij op onze reguliere clubavond Koen Persoon van Stichting Anders Amstelland...

De Binding

De Binding

Lionssclub Aalsmeer Ophelia heeft deze week cheques overhandigd aan Scouting Tiflo en Stichting de Binding. Ieder...

CP Vrouwen Voetbal

CP Vrouwen Voetbal

UITREIKING CHEQUE AAN CP Vrouwen Voetbal Op maandag 28 februari 2022 hebben wij...