Slag om Aalsmeer 10 november 2021

21 september 2021
Acties en evenementen

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor dit evenement slaan wij de handen ineen. Wij gaan dan gezamenlijk aan het werk om fondsen te werven voor het goede doel. De eerste vier edities van de Slag om Aalsmeer waren een daverend succes. Daarna kwam corona. Daarom gaan we nu met een jaar uitstel voor de vijfde editie. Benieuwd of team Multi Supplies hun eer gaan verdedigen.

De Slag om Aalsmeer is een avondvullend bedrijvenspel. waarbij de nadruk ligt op “samenwerking”, “kennis” en “gezelligheid”. Elk team bestaat uit vijf personen. Na wat belooft een heerlijk buffet te worden, gaat elk team aan de slag om allerlei vragen op te lossen. Na het spel vertellen de lokale doelen van de afgelopen jaren hoe zij hun geld hebben ingezet. In de tussentijd werkt de jury aan de uitslag.

Het bedrijvenspel. U kunt uw team samenstellen uit uw medewerkers of gasten die u wilt trakteren op een geheel verzorgde avond. Dankzij de intensieve opzet van het spel, leren de teamleden elkaar nog beter kennen. Er zijn meer dan 20 teams uit verschillende bedrijven en organisaties. Er is dus voldoende gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens de borrel, het buffet of na afloop.

Het bedrijvenspel zelf vergt concentratie: iedere vier minuten luidt de bel voor een nieuwe vraag en er is één rode draad vraag die voortdurend tijd neemt. Vaardig daarom uw beste team af. Er zijn 20 vragen, ook specifiek Aalsmeerse. Als team bent u gedurende 80 minuten intensief bezig met het oplossen daarvan. Maar een “Einstein” hoeft u niet te zijn om te kunnen winnen. Voor het best presterende team, de winnaars, is er een prachtige wisseltrofee beschikbaar en natuurlijk eeuwige roem.

 

Een tafel van vijf personen kost € 555. Dit is inclusief het buffet, de drankjes, en natuurlijk
het spel. Wij vragen verder geen bijkomende uitgaven van u.

 

We steunen dit jaar het initiatief van Zorgcentrum Aelsmeer om kwetsbare ouderen met dementie te ondersteunen bij hun programma in gebouw Irene. Met een hometrainer en een scherm kunnen ze dan een virtuele fietstocht maken door Aalsmeer en andere plaatsen, goed voor de beweging en het ophalen van herinneringen.

Gerelateerde berichten

Wijn actie najaar 2021

Wijn actie najaar 2021

Ook dit jaar houden wij weer, in samenwerking met Wittebol Wijn, een bijzondere wijnactie.  Gezien het grote succes...

Paasbrodenactie voor Tour du ALS

Paasbrodenactie voor Tour du ALS

PAASBRODEN  LIONSCLUB AALSMEER OPHELIA Na het grote succes van voorgaande jaren gaan wij, dames van Lionsclub Aalsmeer...

Wijn actie najaar 2020

Wijn actie najaar 2020

Lionsclub Aalsmeer Ophelia heeft dit jaar iets nieuws bedacht ! Tijdens deze corona periode moeten we het vooral thuis...