De Slag om Aalsmeer - 16 november 2022

Het slimme en gezellige Lions bedrijvenspel
LCAO - logo - De SLag om Aalsmeer

Twee Lionsclubs

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor grote evenementen slaan wij de handen ineen. Wij gaan dan gezamenlijk aan het werk om fondsen te werven voor het goede doel.

De eerste vier edities van de Slag om Aalsmeer waren een daverend succes.Daarna kwam corona. Daarom gaan we nu met een jaar uitstel voor de vijfde editie. Benieuwd of team Multi Supplies hun eer gaan verdedigen.

De Slag om Aalsmeer is een avondvullend bedrijvenspel. waarbij de nadruk ligt op “samenwerking”, “kennis” en “gezelligheid”. Elk team bestaat uit vijf personen. Na wat belooft een heerlijk buffet te worden, gaat elk team aan de slag om allerlei vragen op te lossen. Na het spel vertellen de lokale doelen van de afgelopen jaren hoe zij hun geld hebben ingezet. In de tussentijd werkt de jury aan de uitslag.

Het bedrijvenspel

U kunt uw team samenstellen uit uw medewerkers of gasten die u wilt trakteren op een geheel verzorgde avond. Dankzij de intensieve opzet van het spel, leren de teamleden elkaar nog beter kennen. Er zijn meer dan 20 teams uit verschillende bedrijven en organisaties. Er is dus voldoende gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens de borrel, het buffet of na afloop.

Het bedrijvenspel zelf vergt concentratie: iedere vier minuten luidt de bel voor een nieuwe vraag en er is één rode draad vraag die voortdurend tijd neemt. Vaardig daarom uw beste team af. Er zijn 20 vragen, ook specifiek Aalsmeerse. Als team bent u gedurende 80 minuten intensief bezig met het oplossen daarvan. Maar een “Einstein” hoeft u niet te zijn om te kunnen winnen. Voor het best presterende team, de winnaars, is er een prachtige wisseltrofee beschikbaar en natuurlijk eeuwige roem.

Aalsmeer centraal

In de afgelopen jaren hebben we steeds zowel een landelijk als een lokaal doel gesteund. Dit jaar willen wij vanwege ons lustrum onze naam eer aan doen. Dit jaar een echte Slag om Aalsmeer. Aalsmeer heeft inwoners in alle leeftijden. We steunen dit jaar het initiatief van Zorgcentrum Aelsmeer om kwetsbare ouderen met dementie te ondersteunen bij hun programma in gebouw Irene. Met een hometrainer en een scherm kunnen ze dan een virtuele fietstocht maken door Aalsmeer en andere plaatsen, goed voor de beweging en het ophalen van herinneringen.

LCAO - logo - De SLag om Aalsmeer

Het programma 16 november 2022

17:30 – 18:00 Ontvangst deelnemers
18:00 – 18:15 Opening en welkomstwoord
18:15 – 19:00 Buffet
19:00 – 19:30 Koffie en speluitleg
19:30 – 21:10 Spel
21:10 – 21:20 Korte pauze
21:20 – 22:00 In gesprek met vertegenwoordigers van de lokale goede doelen (uitreiking cheque)
22:00 – 22:15 Uitslag en prijsuitreiking
22:15 – 23:00 Napraten en nagenieten

Locatie

Kantine FC Aalsmeer, Sportpark “Hornmeer”
Beethovenlaan 120, 1431 WZ Aalsmeer

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via de mail deslagomaalsmeer@gmail.com.

Informatie voor uw inschrijving

Schrijft u hier in voor deelname aan de Slag om Aalsmeer op woensdag 16 november 2022. Vorm een team van 5 personen met uw collega’s, medewerkers, familie of vrienden en geniet van een gezellige avond uit vol (ont)spanning en sensatie, een buffet, inclusief de drankjes en natuurlijk het spel. U ontvangt hiervoor een factuur van € 555,-.

Inschrijfformulier De Slag om Aalsmeer 2022

Allergie