Kinderfondsen Nederland

18 september 2018
Goede doelen

Op zaterdag 15 september 2018 heeft Lionsclub Aalsmeer Ophelia tijdens de Kids Beach Day in Scheveningen een cheque van maar liefst € 27.681,33 overhandigd aan het bestuur van Stichting Kinderfondsen Nederland.

Dit geld is door de club ingezameld tijdens het clubjaar 2017/2018 middels diverse activiteiten zoals de Kerstmarkt, Proefvaren en de Paasbrodenactie. Enorm veel inwoners van Aalsmeer (en daarbuiten) hebben deelgenomen aan één of meerdere activiteiten waardoor deze werkelijk fenomenale opbrengst gerealiseerd kon worden.

Met het geld zal Stichting Kinderfondsen Nederland kinderen in de regio Aalsmeer die niet volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij ondersteunen. Het gaat om kinderen die leven onder de armoedegrens, kinderen met een beperking of kinderen met een langdurige ziekte. O.a. schoolspullenpassen, bijlessen, zwemlessen en een dagje uit kunnen worden bekostigd.

Lionsclub Aalsmeer Ophelia is haar sponsoren die de activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt enorm dankbaar voor hun financiële of praktische hulp. Zonder hen was het niet mogelijk geweest deze prachtige opbrengst te genereren.

Gerelateerde berichten

CP Vrouwen Voetbal

CP Vrouwen Voetbal

UITREIKING CHEQUE AAN CP Vrouwen Voetbal Op maandag 28 februari 2022 hebben wij...

Tour du ALS 2021

Tour du ALS 2021

Op zaterdag 20 maart 2021 waren een tiental dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia bereid de handen uit de mouwen te...

Hartverwarming Zorgpersoneel

Hartverwarming Zorgpersoneel

In het kader van Valentijnsdag hebben de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia een hartverwarmende actie gehouden voor...