Paasbrodenactie voor Tour du ALS

3 maart 2021
Acties en evenementen

PAASBRODEN  LIONSCLUB AALSMEER OPHELIA

Na het grote succes van voorgaande jaren gaan wij, dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia, ook dit jaar weer paasbroden verkopen. Helaas kunnen wij de broden niet zelf maken door de corona maatregelen. De smaak zal er niet minder op zijn, ze worden nu immers gemaakt door de meesterbakkers van Bakkerij Vooges in Aalsmeer.

De opbrengst is bestemd voor de Tour du ALS. Op zaterdag 11 september 2021 gaan honderden wielrenners, hardlopers en wandelaars samen met ALS patiënten de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen voor de strijd tegen ALS.

Op zaterdag 20 maart worden de paasbroden voor ons gebakken. Deze worden u ruim voor de Paasdagen 4 en 5 april op een door u gewenst tijdstip geleverd, zodat u uw medewerkers, familieleden en vrienden kunt verrassen met een heerlijk paasbrood.

We hebben alleen pondsbroden in de verkoop. De verkoopprijs van een 500-grams paasbrood (met amandelspijs)is € 6,95. De helft van dit bedrag is voor de grondstof kosten, de andere helft is voor ons goede doel.

Heeft u ook al ontzettende trek gekregen in zo’n overheerlijk paasbrood, of heeft u een leuk idee gekregen wie u allemaal met zo’n paasbrood wilt verrassen, dan zien wij uw bestelling graag tegemoet!

U kunt de broden tot en met woensdag 17 maart 2021 bestellen bij uw contactpersoon van de Lionsclub Aalsmeer Ophelia of via het bestelformulier van deze website.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Gerelateerde berichten

Slag om Aalsmeer 2022

Slag om Aalsmeer 2022

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor dit evenement...

Kerstmarkt 2022

Kerstmarkt 2022

Kerstmarkt  9 en 10 december 2022 De dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseren in samenwerking met de...