Wijn actie najaar 2020

18 december 2020
Acties en evenementen

Lionsclub Aalsmeer Ophelia heeft dit jaar iets nieuws bedacht !

Tijdens deze corona periode moeten we het vooral thuis gezellig proberen te maken en wat past daar beter bij dan een lekker glaasje !

Wij hebben een leuke proeftas samengesteld met 6 verschillende wijn, met daarin voor elk wat wils.  Een leuke rosé bubbel, twee verschillende witte wijnen en twee verschillende rode wijnen.  En voor degene die een leuk meer gangen diner met wijn arrangement thuis willen maken, ook een dessertwijn.  Mocht u meer van het kaasplankje zijn dan kunnen we ook een portje regelen in plaats van de dessertwijn.  Een echte leuke proeftas om in het weekend eens wat uit te proberen.

Mocht u 1 of meerdere wijnen erg lekker vinden dan kunt u daarna bij ons er een doosje van 6 flessen van bestellen.

Of misschien bent u helemaal niet van het proeven en wilt u gelijk een lekker doos witte of rode wijn, dat kan natuurlijk ook.

Behalve dat u overheerlijke wijn drinkt of cadeau geeft, steunt u met uw aankoop de actie om lokale zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Gerelateerde berichten

Wijn actie najaar 2021

Wijn actie najaar 2021

Ook dit jaar gaat Lions club Aalsmeer Ophelia weer een wijnactie organiseren, binnenkort meer informatie.

Slag om Aalsmeer 10 november 2021

Slag om Aalsmeer 10 november 2021

Aalsmeer heeft twee Lionsclubs, de heren Lionsclub Aalsmeer en de dames Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Voor dit evenement...

Paasbrodenactie voor Tour du ALS

Paasbrodenactie voor Tour du ALS

PAASBRODEN  LIONSCLUB AALSMEER OPHELIA Na het grote succes van voorgaande jaren gaan wij, dames van Lionsclub Aalsmeer...